Posted by : Adsız 23 Temmuz 2013 Salı

Gençler eylemde
Gençlik hizmetleri ve çalışmaları yeni yeni projelerde devam ediyor ! İstanbul'da düzenlenecek olan, ücretsiz ve yol masraflarının karşılandığı Ulusal Stratejimiz İçin Gençler Eylemde 2023 ! başlıyor. Son başvuru gününü kaçırmayın.


Daha önce bir çok yayınladığım ücretsiz gençlik projelerinden bir tanesi daha başlıyor. Evet, yine ücretsiz. Peki ama Ulusal Stratejimiz İçin Gençler Eylemde ! nedir ?

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın ve Kağıthane Belediyesinin destekleri ile 26 Ağustos - 1 Eylül 2013 tarihleri arasında İstanbul Kağıthane'de "2023-Ulusal Stratejimiz İçin Gençlik Eylemde" adlı proje gerçekleştirecektir.

Genç Gönüllüler Derneği, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na yaptığı başvuru sonucunda destek almaya hak kazandı. Geleceğin liderleri olan gençlerin gelecek 10 yılda Türkiye'nin yüzüncü yılından beklentilerinin somut olarak tartışılıp stratejik bir belgenin oluşturulacağı ve Türkiye'nin çıtasının yükseltileceği bu etkinlikte yüzlerce gencin yanında çeşitli sektörlerden yetkililer, yöneticiler, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları vb. katılacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını gençlerle birlikte planlayacakları ve Türkiye'yi şekillendirecekleri bu önemli buluşma ve etkinlikte Başbakanlık, Avrupa Birliği Bakanlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Ulaştırma Habercilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı gibi kurumlarımız başta olmak üzere kamudan üst düzey katılımlar olacaktır. Türkiye için şehircilik, istihdam, sanayi, sosyal güvenlik, eğitim, vatandaşlık, gıda, sağlık, dış politika, temel haklar, ulaştırma, teknoloji, ticaret, Türkiye Cumhuriyetleri ile ilişkiler, Avrupa Birliği üyeliği gibi konular işlenecektir.

Kimler Katılabilir ?
18-30 yaş arasında 81 ilden başvurular kabul edilmektedir. Bakanlıklar ve İlgili Müdürlükleri, özel sektör temsilcileri, üniversiteler adına akademik kişiler, yerel yönetimler, yabancı uyruklu kişiler ve diplomatlar başvuru yapabilmektedirler.

Hangi Masraflar Karşılanıyor ?
18-30 yaş arasında gelen başvuruların olumlu sonuçlanan katılımcılarının yolculuk masraflarının %70’i ödenecektir. 26 Ağustos giriş- 1 Eylül çıkışlı olacak şekilde konaklama ve yemek masraflarının tamamı karşılanacaktır.

Son Başvuru Tarihi Nedir ve Ne Yapmam Gerekiyor ?
Başvurular için son gün 15 Ağustos 2013’tür. 17 Ağustos'a kadar sonuçlar başvurusu kabul edilen kişilere elektronik posta, mail yada telefon ile bildirilecektir.
Başvuru formunu doldurduktan sonra 2023genclik@gmail.com adresine gönderin.


Herhangi bir sorunuz için yorum bırakabilirsiniz veya yldz.m@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Blog Arşiv

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -