Posted by : Adsız 19 Ekim 2012 Cuma

Sosyal bir yaşam,sosyal bir gençlik için gençlik projelerinden haberdar etmeye devam ediyoruz. Yeni bir gençlik projesi ; Gençlik Otobüsü 4 !
Gençlik Otobüsü 4 Projesi 15.07.2013 – 15.09.2013 tarihleri arasında Avrupa’nın 28 ülkesinde gerçekleştirilecektir. "Gençlik Otobüsü 4” projesine katılabilmek için bu yıl 2 ayrı format düzenlenmiştir. Gençlik Otobüsü 4 projesinde çalışan en aktif 40 asistan ve 40 gençlik lideri Gençlik Otobüsü"ne katılma hakkı kazanacaktır.

Projede güzergahlar sırasıyla;  Makedonya, (Ohrid) - Kosova, (Prizren) - Hırvatistan, (Dubrovnik, Zagrep) Bosha Hersek, (Mostar, Saraybosna) - Slovenya, (Maribor) - Avusturya, (Viyana) - Çek Cumhuriyeti, (Prag) - Anlmanya, (Berlin) - Polonya, (Varşova) Belarus, (Minsk) - Ukrayna, (Kiew) - Moldova, (Kişinev) Romanya, (Bükreş) - Bulgaristan, (Varna) ikinci güzergah ise Bulgaristan, (Sofya) - Sırbistan, (Belgrad) Macaristan, (Budapeşte) - Avusturya, (Viyana) - Almanya, (Füssen, Freiburg, Berlin) - Çek Cumhuriyeti, (Prag) - Hollanda, (Amsterdam) - Belçika, (Brugge, Brüksel) - Lüksemburg, (Lüksemburg) - Fransa, (Paris) İspanya, (Madrid, Barselona) - Monaco, (Monte Carlo) - İtalya, (Venedik, Pisa, Floransa, Roma, Birindisi,) Vatikan, Yunanistan, (Selanik) ülkeleri ve şehirleridir.

Bu yılki “Gençlik Otobüsü” katılımcıları ise ülke genelinde üniversite ve sivil toplum kuruluşlarında topluluk başkanları ve liderlik ruhuna sahip olan gençlerden seçilecektir.

Proje kapsamında gidilen şehirlerde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve resmi makam ziyaretleri gerçekleştirilecektir. Böylece proje kapsamında ülke gençlerimizin Avrupa da bulunan belediye, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle diyalog oluşturmalarını sağlamış olacağız. Kurulacak olan bu diyaloglar sayesinde gençlerimiz ileriye dönük işbirlikleri gerçekleştirme fırsatı elde etmiş olacaklardır.

Yapılacak toplantılarda asistanlık ve liderlik şartları belirlenip başvuru yapan kişilerden seçilecektir.

Peki nasıl başvuru yapacağız ?

Başvuru adresi ; Başvuru Linki

Facebook Adresi ; Gençlik Otobüsü Facebook -->

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Blog Arşiv

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -