Posted by : Adsız 24 Mayıs 2013 Cuma

kamp alanı tavsiyesi
Demiştim bu yaz doğadayız. Peki güzel mekanlar neresi ? Kamp için uygun alanlar nereler. İşte bir kaç kamp alanı tavsiyesi.


Kapçılar için dört tane alan önereceğim, kamp yapmak için ideal yerler. Bunlarla sınırlı kalmaz umarım daha fazla buldukça yazmaya çalışacağım.



YALOVA - Armutlu/Mecidiye Köyü

Doğanın temiz havasından nasiplenmek isteyenler için eşsiz bir yer Mecidiye köyü. 400 metre yükseklikte yer alıyor. Neler mevcut derseniz ; deniz, kaplıcalar, yaylalar, şelaler ve tabi ki ormanda bulunan trekking parkurları. Bir doğacı daha ne ister ki ? Ekstra olarakta binicilik, zeytin toplama alanları ve şarap üretim mekanları görülmeyi bekliyor. Bir doğacı için iyi bir alternatiftir.


kocaeli
KOCAELİ - Aytepe

1000 metre yükseklikte olan Aytepe, merkeze 25 KM uzaklıktadır. Bir kanyonda kamp alanı mevcut. 15 KM'lik bir parkuru mevcut ve özellikle kış aylarında tercih ediliyor.








KARABÜK - Yenice 
Burası değerli bir alan. Doğayı Koruma Vakfı tarafından, korunması gereken 100 noktadan birtanesi olarak seçildi ve açık hava müzesi diyebiliriz. Ayrıca burada bir tarih yatıyor. Antik küre havuzları mevcut, şelaleler etrafında yürüyüş alanları var. Kamp alanlarını kullanarak doğanın tadını çıkartabilirsiniz.


artvin
ARTVİN - Macahel 
Kendime göre uzak bir bölgeden bahsedicem. Artvin ve Macahel ise Gürcistan sınırlarındadır. El değmemiş bir vadiden bahsediyorum bir kampçı için ideal yerlerden birtanesi oluyor. Çeşitli bitki örtüsü mevcut ve bol bol güzel manzaralar sizi bekliyor. Ayrıca burada bulunan köylerde bulunan ballar çok ünlü tadına bakmadan gitmeyin.







İyi eğlenceler.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Blog Arşiv

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -