Posted by : Adsız 9 Temmuz 2014 Çarşamba

gsb
Japonya'nın ev sahipliğinde 21 Ocak-13 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlik duyurusu yapıldı. Tüm masraflar bakanlık tarafından karşılanıyor. Bu projeyi kaçırmayın!

Japonya'nın ev sahipliğinde 21 Ocak-13 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan programa, Türkiye'den 1 ulusal lider ve 9 katılımcı genç davet edildi.

Program öncesinde, katılımcılara katılımcılar arasında uyum, dostluk ve birliğin geliştirilmesi, eski katılımcıların bilgi ve deneyimlerinin paylaşılması, ülke temsil yöntemlerinin belirlenmesi, ulusal sunumun hazırlanması, ihtiyaçların belirlenmesi ve program sonrası yapılabilecek etkinlikler konusunda görüşlerin paylaşılması amacıyla yeri ve tarihi daha sonra belirlenecek olan oryantasyon eğitimleri verilecek.

Japonya'ya uçak biletlerinden konaklamaya, gemi yolculuğu sırasındaki yemek giderlerinden ve ulaşıma kadar tüm masrafların, Japon hükümeti tarafından karşılanacağı programa, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın genclikdegisimleri@gsb.gov.tr adresinden 18 Temmuz 2014 tarihine dek başvurulabilecek.

Son Başvuru 18 Temmuz'da...

ÖNEMLİ BİLGİ:
Bakanlık haberi yaptıktan bir süre sonra başvuru linkini kaldırdı. Büyük ihtimalle bir yenileme mevcut olacak. Tekrar aktifleştiğinde burada olacaktır. Takipte kalın!

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Blog Arşiv

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -