Posted by : Adsız 1 Ocak 2013 Salı

A Young Doctor's Notebook
Yeni yılda yeni bir dizi ;  A Young Doctor's Notebook. İki ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduruyor. Birisi Mad Men dizisinde tanıdığımız Jon Hamm diğeri ise Harry Potter serisinin önemli ismi Daniel Radcliffe. İşte Detaylar.

İngiliz TV kanalı iki ünlü oyuncunun bulunduğu bir dizi başlattı. İlk iki bölümünü izledim ve gerek oyunculuklar gerekse konusu bakımından iyi bir dizi.








Konusu ;

Dizinin hikayesi, ünlü Rus edebiyatçı Mikhail Bulgakov'un kısa öykülerinden çıkmıştır.Okulunu birincilikle bitirmiş olan genç Doktor Vladmir Bomgard, Rusya'nın en ücra bölgelerinden birtanesine yönetici olarak atanır. Yorucu ve uzun bir yoldan sonra karşılaştığı manzara hoşuna gitmez. Tecrübesizliğinden çıkan komedi olaylar serisi başına gelmektedir. Aynı karakteri canlandıran kişilerden Jon Hamm orta yaşlı hali ve Daniel Radcliffe ise genç halini oynamaktadır. Dizide zaman kavramında git geller yaşanıyor. Keyifli bir komedi-dram yapıtı olmuş.


Jon Hamm'in geçmiş yıllardaki canlandırdığı karekterlerde ki üstünlüğünü bu dizide de gördüm. 20-25 dakikalık bölümleri var. Sıkılmadan izleyeceksinizdir. Ayrıca IMDB puanını da göz önünde bulundurursak gerçekten iyi bir dizi. Sürekli duyacağınız bir isim var ; Leopold Leopoldovic

Tam Bilgiler ;

Oyuncular ; Jon Hamm, Daniel Radcliffe

Türü ; Komedi-Dram

Süre ; 20-25 dakika arası

IMDB Puanı ; 8,2
-->

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -