Posted by : Adsız 8 Ocak 2014 Çarşamba

gençlik otobüsü
Gençlik Otobüsü 5” gezi adayı arkadaşlarımız, siz de Avrupa‘yı dolaşmak, hayatınıza eşsiz deneyimler katmak ve bu macerayı birlikte yaşamak istiyorsanız aramızda yer alma şansını yakalayabilirsiniz.

“Gençlik Otobüsü 5” projemize organizasyon kadrosunda yer alarak katılacakların izlemesi gereken yollar burada !


 Öncelikle her başvuru sahibi formu bir kez doldurmalıdır…

Katılımcılarının 18-30 yaş aralığında olmaları gerekmektedir. Türkiye’nin bütün illerinden katılım gerçekleştirebilir. Gençlik Otobüsü 5 projesine katılmak için öğrenci olma zorunluluğu bulunmamaktadır.
   Her katılımcı öncelikle başvuru formunu eksiksiz doldurmalıdır. Hatalı ve eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

   Başvuru formunu doldurarak ön elemeyi geçen organizasyon ekibi adaylarının İstanbul’da düzenlenecek olan toplantıya katılmaları gerekmektedir. Bu toplantıda organizasyon ekibi adayları iş dünyasının önde gelen CEO’ları ve önde gelen siyasetçilerimizle biraraya geleceklerdir.

   Toplantıya katılmak üzere toplam 6.000 genç seçilecektir. Ön elemeyi geçerek toplantıya katılmaya hak kazanan katılımcılar 2 dakikalık video kaydı gerçekleştirerek “Gençlik Otobüsü 5” projesine neden seçilmeliler sorusunu cevaplayacaklardır. Her organizasyon ekibi adayı iki dakika içerisinde neden kendisinin seçilmesi gerektiğini ifade edecektir. İkinci seçim aşaması bu şekilde gerçekleştirilecektir. Video çekim aşamasının nasıl gerçekleştirileceği İstanbul’daki toplantıda tüm katılımcılara anlatılacaktır.
   İkinci video elemesini geçen organizasyon ekibi adayları, Ankara’ya özel mülakata çağrılacaktır. Bu mülakatı geçmesi sonucunda ise “Gençlik Otobüsü 5” projesinin organizasyon kadrosunda yer alacak ve Gençlik Otobüsü’ne katılacaktır. Organizasyon ekibine toplam 80 kişi seçilecektir.

Tarihler:

  •    Son başvuru tarihi 30 Ocak 2014 saat 23:59 dur, 23:59‘dan sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. 
  • 22-Eylül 2013 – 30 Aralık 2013 tarihleri arasında başvuru yapan başvuru sahiplerinin eleme sonuçları 15 Ocak 2014 tarihinde açıklanacaktır. 
  • 01.01.2014 – 30.01.2014 tarihleri arasında başvuru yapan başvuru sahiplerinin eleme sonuçları ise 08 Şubat 2014 tarihinde saat 23:59‘da açıklanacaktır.

Ön eleme sonuçları, ön elemeyi geçen organizasyon ekibi adaylarının cep telefonlarına SMS olarak gönderilecektir. Ayrıca sonuçlar ön elemeyi geçenlerin mail adreslerinede gönderilecektir. Bu nedenle telefon ve mail bilgilerinizi eksiksiz yazdığınızdan emin olunuz. Daha sonradan bilgilerde değişiklik yapılamamaktadır.Tüm detaylar için lütfen Facebook sayfamızı sürekli takip ediniz.

”Gençlik Otobüsü 5” projesi kapsamında gidilecek ülke ve şehirler : 
Bulgaristan, (Sofya) Romanya, (Bükreş) Macaristan, (Budapeşte) Avusturya, (Viyana) Almanya, (Füssen, Bremen, Berlin) Çek Cumhuriyeti, (Prag) Hollanda, (Amsterdam) Belçika, (Brugge, Brüksel) Fransa, (Paris, Cannes, Nice) Portekiz, (Lizbon) İspanya, ( Bilbao, Madrid, Barselona) Monaco, (Monte Carlo) İtalya, (Venedik, Pisa, Floransa, Roma, Napoli, Pompei, Bari,) Vatikan, Yunanistan, (İgoumenitsa, Selanik)

”Gençlik Otobüsü 5” projesi 01 Ağustos 2014 – 12 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında 15 ülke ve 28 şehre gidilecektir.

Sık Sorulan Sorular:


  • Gençlik Otobüsü projesine katılımda herhangi bir ücret alınmamaktadır.
  • Gençlik Otobüsü projesinde bu yıl herhangi bir sponsorluk çalışması ya da bedeli istenmemektedir.
  • ( Ancak organizasyon kadrosuna seçilen katılımcılar projeye artı değer katmak adına istedikleri taktirde sponsorluk çalışması gerçekleştirebilirler. )
  • İstanbul’da düzenlenecek olan toplantıya katılım için tüm masraflar katılımcıların kendileri tarafından karşılanacaktır.
  • İstanbul’da düzenlenecek olan toplantıya şehir dışından gelecek olan katılımcılar bulundukları ilde KYK yurtlarında kalıyorlarsa istanbul’da da misafir olarak KYK yurtlarında kalabilmektedirler.
  • Her başvuru sahibi “Gençlik Otobüsü“ facebook sayfasını ( https://www.facebook.com/genclikotobusu  ) Twitter sayfasını ( https://twitter.com/GenclikOtobusu  ) takip edin.
  • Bu başvuru formu sadece ön eleme içindir, ön elemeyi geçen organizasyon ekibi adayları İstanbul’da gerçekleşecek olan ikinci eleme toplantısına katılma hakkı kazanırlar. Toplantıya sadece ön elemeyi geçenler katılabilirler.
  • Hatalı ve eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır. Lütfen başvuru formunu dikkatlice okuyarak eksiksiz ve hatasız doldurunuz.



Toplantı 22 Şubat 2014 tarihinde 10:00 – 20:00 saatleri arasında Küçükçekmece Belediyesi ArenaMega Gösteri Merkezinde yapılacaktır.

Adres : ArenaMega Gösteri Merkezi, Halkalı Merkez Mahallesi, Aytaç Mevkii, Fatih Küçükçekmece – İSTANBUL

Detaylar için https://www.facebook.com/kulturyasa sayfamızı sürekli takip ediniz.

Başvuru için tıklayınız.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -