Posted by : Adsız 8 Ocak 2014 Çarşamba

Düğün Dernek
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'le komedi bu kez sinema perdesinde devam ediyor. Rekorlar kıran Düğün Dernek filmini izledikten sonra yazmak istedim. Biz Çalgı Çengi 2 derken onlar önümüze başka bir yapımla geldiler, iyide ettiler. Düğün Dernek'ten izlenimlerim.

İlk filminde, yani Çalgı Çengi'de; kendi deyimleriyle iki Ankara bebesi, iki kuzen rollerinde, 2011 yılında çıktı karşımıza bu ikili. Daha sonra ise herkesin sevgilisi olan TV dizisi İşler Güçler geldi. Çalgı Çengi ha geldi ha gelecek derken karşımızı Düğün Dernek filmiyle geldiler. Yine başlarında ilk filmde ve dizide olduğu gibi Selçuk Aydemir vardı.

Düğün Dernek kadrosunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir dışında; Binnur Kaya ve Rasim Öztekin'de bulunuyor. Çekimlerin Sivas'ta yapıldığını ve BKM Film'inde bu yapımın arkasında olduğunu belirteyim.

Konusu;
İsmail'in (Rasim Öztekin) oğlunun düğününü yapmak için Tüpçü Fikret (Ahmet Kural) ve Sevgi Boxing'in sahibi Çetin'den yardım ister. Oğlunu evlendirmeyi gurur meselesi yapan İsmail elde avuçta yokken bulup buluşturur ve düğün hazırlıkları başlar. Düğünde kimsenin aklına gelemeyecek olaylar patlak verir ve Fikret ve Çetin, sarpa saran işleri düzeltemeye çalışır. İşler çözdükçe kargaşa ve komedi artar.

Fragman;

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -