Posted by : Adsız 3 Mart 2013 Pazar

aşk testi
Uyumluluğunun önemi senin gözün ne kadar fazla bilmiyorum fakat burada eğlenceli şeyler seni bekliyor. Keşfetmesi bizden, eğlenmesi sizden.

Aşk, geçmişten bugüne kadar pek çok iyi veya kötü bir çok hikaye barındırır. Bunlar gündelik yaşantımızda sıklıkla duyduğumuz hikayeler ve aslında bir o kadarda etkilendiğimiz hikayeler. Etkilenmemiz de kendimize çeşitli sorular sormamıza sebep oluyor, şüphesiz bunların en başında gelenler sevgilinizle ilişki uyumuyla alakalıdır. Birlikte olduğumuz insan veya çevremizdeki insanlar aşkımızı dışarıdan gördükleri kadarıyla ölçmeye çalışır. Fakat bunu anlamanın daha iyi ve eğlenceli bir yolu da var artık aşk ölçer onun adı. Bu gibi şeyler ilişkiyi yönlendirmez ama uyum insanları birbirine bağlar, eğlence arada ki buzları eritir.

Sadece bu da değil. Takip ettiğimiz TV,radyo,gazete vb. platformlarda gözümüze çarpar ve bugünde bakalım burcumuz ne diyor deriz. Okunduğunda suratlar tebessüm içinde kalır. Nelerle uğraştığımızı, psikolojik durumumuzu, aşk hayatımızı kısacası maddi manevi bir çok gündelik durumumuzu ortaya koyar. Peki ya aşkta burç uyumu nedir ?, uyumumuzu merak ettim, bu bizi nasıl etkiler gibi düşünler vardır. İlk tanışma sorularının vazgeçilmezi burcun nedir olayını rafa kaldıran burç uyumu testi eminim bu süreci kolaylıkla atlatmanıza yardımcı olacaktır.

Özellikle yeni başlanmış bir ilişkide önem verilen tüm bu uyumluluk sürecini atlatmak için harika platform sunulmuş bize, bunu keşfettik sadece dediğim testlerin dışında bir çok test mevcut. Önem verip vermemeniz pekte önemli değil böyle şeylere, bazen sadece önemli olan eğlene bilmektir ve aşk testi sitesinde eminim keyifli dakikalar geçireceksinizdir. Hatta şuan ki konuşmaları duyuyor gibiyim. " bak, bak burcun ne diyor, komik bir uyumumuz varmış" tarzı ve eğlenceli şakalaşmalar sizi bekliyor.

http://asktesti.net/




Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Blog Arşiv

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -