Posted by : Adsız 20 Aralık 2012 Perşembe

Yeni Yıl
Yeni bir yılbaşı ve hep o kendi kendimize verdiğimiz ama asla tutamadığımız sözlerin başladığı gün geldi. Bu sene gerçekten farklı olsun diyorsanız, yazımıza bir göz atmalısınız.


Şimdiden yeni yıl eğlencelerini düşünmeye başladınız ve kendi kendimize ; bu sene şöyle olacağım, şunu başaracağım deyip yeni bir sayfa açmak için sözleri veriyoruz kendimize fakat nereden başlamamız gerektiği konusunda pek bilgi sahibi değiliz ve dört, beş gün sonunda verilen sözleri unutup eski monoton hayatımıza geri dönüyoruz. İşte size bir program ve asla unutmayacağınız, unutsanız bile tekrar girip blogumuzdan kontrol edebileceğiniz bir yeni yıl yazısı. Bizi sık kullanılanlara eklemeyi unutmayın.

Yeni Yıla Yeni Hediyeler ; 
İlk hediye almanız kişi kendinizsiniz. Bu yılbaşında ilk önce kendinizi şımartın ve yeni yıl için alışverişe çıkın. Bu yıl sizin miladınız olucaksa buna bir değişimle başlayın. Alışverişte size yakın kişileri de unutmayın küçükte olsa birer hediye alın, inceliğinizi ve önem verdiğinizi gösterin

Kutlama Yapın ; 
Bugüne kadar olmadığı kadar eğlenin, acısını çıkartın fakat dozu kaçırmayın. Geçmişi düşünmeyin yeni yılın keyfini çıkartın. Klasik lafı unutmayın ; Yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer.

Keyfinize Düşün ;
Yeni yılda değiştirmeniz gereken bir durum ise yemekleriniz. Kahvaltılarınız biraz daha uzatın, öğle yemeklerinde birilerine eşlik edin veya birisi size eşlik etsin. Yeni yılda hiç yalnız kalmayın. Özellikle hafta sonları için geçerlidir.
Not ; En İyi Kahvaltı Tüyoları

Spor ve Diyet ;
Bir spor salonuna yazılın ve diyete başlayın. Yeni yılsa sağlıklı yaşamayı hedef yapın kendine çünkü herşeyin başı sağlıktır. O olduğu zaman başarılar ve iyi giden bir hayat sizinle gelecektir.
Not ; Spor Salonu Nasıl Seçilir ?

Kitaplara Önem Verin ;
Kendini geliştirmek insanın bırakmaması gereken başlıca etkenlerden  bir tanesidir. Yeni yılda bol bol kitap okuyun ve öğrenin.
Not ; ViKitap.com

Keşifler Sizi Bekliyor ; 
Seyahatler yeni yıldaki en geliştireceğiniz yönünüz olsun. Yeni yerler görmek hem ruhunuza hemde kişisel gelişiminize katkıda bulunur. Bizi takip edebilirsiniz, sene boyunca bir çok ücretsiz aktiviteler yayınlıyoruz.

Hobi Edinin ; 
Monoton hayata aktiflik katan bir yöndür hobiler. Hobi ucu açık ve bir eğlencedir. Size en uygunun bulana kadar arayışa devam edebilirsiniz, böylece bir çok yeni şey denemiş olabilirsiniz.

Sizin Yılınız Olmasını İstiyorsanız . . . 
Bu zamana kadar yapmak isteyip, yapmaya cesaret edemediğiniz şeyleri yapın.




-->

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -