Posted by : Adsız 29 Aralık 2012 Cumartesi

eBay satın alma rehberi
En büyük alışveriş portalından kısa kısa taktiklerle istediğiniz şeye sahip olun. Açık arttırmada kimse üzerinize olamayacak.


eBay, dünyada ki alışveriş portallarının şüphesiz başta gelenlerinden. Türkiye'den de bir çok müşterisi bulunan sitenin kargo ücretinin el yakması ve insanların yurt dışından gelecek ürünün sağlamlığı ve gümrük problemleri can sıkıyor. Tabi ki ücretsiz kargo etiketine dikkat ederek ve internetten gümrük durumlarını öğrenip veya daha önce satın alma tecrübesi yaşamış bir kişiye danışa bilirsiniz. Benim CD siparişlerim oldu, açık adresinizi doğru tanımaldığınız sürece hiç bir sıkıntı yaşamayacaksınızdır. Ebay'da açık arttırma fırsatı bulabildiğiniz gibi, " Buy it now" hemen satın al şeklinde de satın alabilirsiniz. Tabi ki açık arttırma yöntemi daha karlı, hele ki ücretsiz kargo fırsatı varsa.

Bu yazımızda hedefimiz bu açık arttırmalarda sizi bir kaç adım öne geçirmek ve istediğinize sahip olmanız. Kısa kısa tüyolar var elimde, sizlerle paylaşacağım. Bir kaç alışverişten sonra nedir, ne değildir az çok tecrübe sahibi olucaksınızdır. Daha önceden yapanlar içinse çok avantajlı yollar var. İşte tüyolar.

1 - Satın alacağınız şey belirli mi ?
Ebay büyük bir okaynus. Ne alacağınızı belirlediğinizde arama alanınızın daralması size açık arttırmada zaman kazandıracaktır.

2 - Açık arttırma da başlangıç ve bitiş tarihini not edin.
Başlangıçtan itibaren takip etme olanağınız var ve bitiş tarihine doğru teklifinizi gözden geçirmenizi sağlar. Telefonunuzda alarm kurun.

3 - Bütçenizi belirleyin.
Açık arttırmaya başlamadan önce bütçenizi belirlemeniz tasarrufunuzu etmeniz açısından sizi yararlı olacaktır.

4 - Kargo ücretini kontrol etmeyi asla unutmayın. Yoksa açık arttırmada tasarruf etme isteğiniz size pahalıya mal olabilir.

5 - Alarımınızı açık arttırma bitmeden 15 veya 10 dakika önce girin.
Bu şekilde ürün hala bütçeniz dahilinde ise teklifi arttırın.

Satın alma olasılığınızı bu yöntemlerle arttırabilirsiniz. Açık arttırmada fazla ısrarcı olup bütçenizi aşmayın, bu profesyonel bir tüketici olduğunuzu gösterecektir.

www.yazarkafe.com


-->

{ 1 yorum... read them below or add one }

  1. Arkadaşlar eBay konusunda daha detaylı bilgi için http://www.ebayrehber.com/ buraya bakabilirsiniz e Bay rehberi olarak düşünmüşler yapanın eline sağlık çokta güzel olmuş...

    YanıtlaSil

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -