Posted by : Adsız 28 Kasım 2013 Perşembe

Lady Gaga
Müzik dünyasının yaramaz kızı Lady Gaga bunu da yaptı ve daha önce aynı taktiği izleyenler gibi başarılı olabilecek mi bakacağız. İnternet aleminde destek verilmeyen bu işe o da girdi.


2005 yılındaydı, bir müzik dergisinde grmüştüm ilk onu ve bir kaç şarkısını dinledikten sonra konunun resmi olan fotoğraftaki haliyle verilen posterini odama asmıştım. Sonra kendini belli eden, adeta yaptıklarıyla gündeme gelen ve yapacaklarıylada gündemi baya meşgul edecek olan, ünlü İlluminati'ye yakınlığıyla bilinen Lady Gaga'yı ilk böyle tanımıştım. Şimdi ise müziğin yaramaz kızı Lady Gaga aldığı bir kararla çekeceği yeni klibi başta sinema ve müzik sektörünün karşında olduğu BitTorrent üzerinden vereceğini duyurdu.

BitTorrent: Korsan konusunda haksız sayılmayacak kötü bir şöhrete sahip. Üzerinden paylaşılan film ve müzik parçalarına savaş açan telif hakları savunucuları dönem dönem bu konuda kullanıcıların ceza almasını sağlayabiliyor olsa da soruna köklü bir çözüm üretebilmiş değiller.

Lady Gaga’nın yönetmenliğini Terry Richardson’ın yaptığı Do What U Want şarkısının klibi ve kamera arkası görüntülerinin ilk kez BitTorrent üzerinden dağıtılacak. Bu da Lady Gaga’nın son derece geniş hayran kitlesinin BitTorrent ile yakından tanışması anlamına geliyor.

Daha önce Madonna, Moby ve LinkinPark gibi isimlerin yer aldığı BitTorrent Bundle’a daha olumlu bir imaj kazandırabilecek mi hep birlikte göreceğiz...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -