Posted by : Adsız 22 Kasım 2012 Perşembe

Spor Salonu Seçimi
Spor salonuna gideceksiniz fakat hangisi sizin için ideal karar veremiyorsanız veya nasıl tercih edilir diyorsanız işte işe yarar ip uçları.
Spor salonuna gitmeye karar verdikten sonra seçme şansınız varsa ikilemden kurtulmak için güzel önerilerimiz vereceğimi düşünüyorum. Çünkü hepsinde aynı malzemeler yer almıyor ve bu sizin için eksi bir durum. Kısa sürede bırakmamak ve size en yararlı spor salonu seçim tavsiyelerim şunlar.Seçim yaparken şu kriterleri göz önünde bulundurun.

Yakınlık ;
Size uzak olan salon her seferinde eziyet gibi gelecektir ve kısa süre içinde bırakma eğilimine gidebilirsiniz. Bunun için maksimum 20 dakika mesafede bir salon tercih edin.

Temiz Soyunma Kabinleri ;
Bakmak için gittiğinizde mutlaka göz atmanız gereken yerlerden bitanesi soyunma odalarıdır. Sağlıklı bir yaşam için çabalarken pis ortamda bulunmayı kim ister ki değil mi ? Ayrıca duş alma yerleri içinde bu geçerli tabi. En kalabalık saatte gidip göz atarak daha yararlı olur bu konuda. Böylece temizlik durumunu daha iyi gözlemlersiniz.

Çalışma Saatleri ;
Açılma ve kapanma saatleri size uygun fakat toplu şekilde yapılan etkinlikler size uygun mu ? Eğitmenler eşliğinde yapılan bu etkinliklerin saatlerini öğrenin ve eksik kalmayın.

Eğitmenler ;
Eğitmenlerin size yaklaşımı ve bilgili olması şüphesiz seçimlerinizi etkiler. Bu konuda daha önce gidenlerden bilgi alabilirsiniz. İyi bir eğitmen her alanda daha yararlı olduğu gibi sporda da geçerlidir.

Alet Sayısı ;
Koşu bandı için dakikalarca beklemeyeceğiniz bir salon seçin ve soğumanıza izin vermeyin. Sadece koşu bandı değil diğer aletleri de gözden geçirin.

Yeni Ekipmanlar ;
Kullanacağınız ekipmanların yeni olması çok önemlidir bu unsuru göz ardı etmeyin. Kim eski bir alette çalışmayı ister.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -