Posted by : Adsız 9 Aralık 2014 Salı

Mobil cihazlarda pil tasarrufu ve enerji tüketimi sorunu büyük önem arz ediyor. Pil tasarrufu ve uygulama önerilerini dikkate alarak akıllı telefonlarımızın pilini kontrol altında alabilir, şarj ihtiyacınızı en aza indirebilirsiniz.


Tasarruf Önerileri: 
Şarj seviyenizi kontrol altında tutmak elinizde, En basit işlevlerle; gereksiz uygulamaların bildirimlerini kapatın veya yüklerken bildirim almaya izin vermeyin. İnternet bağlantınızı kontrol altında tutun; kullanmadığınız zaman kapatın veya gelen mesaj veya e-postaları almak istiyorsanız, internet hızını 3G'den, 2G'ye indirin. Özellikle e-posta kontrolü şarj katilidir. Sürekli gelmeyen e-postaları kontrol etmek telefona güç kaybettirir. Wi-fi özelliğine kullandıktan sonra kapatmayı unutmayın.

Uygulama Önerileri:


Battery Doctor 

Battery Doctor
Mobil platformlardaki en popüler pil yönetim uygulaması. Hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde ücretsiz olarak bulunuyor. Piliniz hakkında bilgiler vererek ve tasarruf imkanı veriyor. Uygulamaların canlı pil tüketimini görüntüleyebilen Battery Doctor, Android platformunda kullanmadığınız halde güç harcayan uygulamaları kapatabiliyor. Enerji tüketimini takip edip pili yönetmenin en kolay hali.
iOS ve Android - Ücretsiz

---------------------------------

Battery Life Pro

Battery Life Pro
Apple iPhone için geliştirilebilen uygulama, pil yönetimi için ihtiyacınız olan bilgileri sunuyor. Hem eğlenceli hem de bilgi dolu farklı göstergeler sayesinde pili çok daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Pil durumu göstergeleri gibi oyun oynama, müzik dinleme, internette gezinme gibi farklı aktiviteler için mevcut pille ne kadar süre gideceğini görebiliyorsunuz. Uygulama reklam içerir.
iOS - Ücretsiz
-------------------------------

Battery

Battery
Pilinizin anlık gücü, ne kadar süre daha dayanacağı gibi bilgileri sunan Battery uygulaması, marketteki başarılı alternatiflerden bir tanesi. ağlantı seçeneklerine, programdan direkt ulaşılabiliyor. Pil seviyelerine göre anlık bildirimler veriyor. 

Bir Lumia kullanıcısı olarak, benim de kullandığım bir uygulama. Pro seçeneği mevcut. Standart uygulamada reklam mevcut. Ayrıca program, size güç harcayan özelliklerin, harcadığı güç seviyesine göre sıralıyor ve sizi düzeltmeniz için yönlendiriyor.
Windows Phone - Ücretsiz



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -