Posted by : Adsız 19 Ocak 2016 Salı

Tematik kamplar
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı KYK'nın yarı yıl tatilinde düzenleyeceği, "Tematik Kış Kampları" KYK yurtlarında kalan 50 ilden gelecek yüzlerce öğrencinin buluşacağı aralarında Antalya, Bursa, Konya, İzmir ve İstanbul'un da bulunduğu 10 ilde düzenlenecek. 5 gün sürecek kamplarda KYK’lı gençlerin belirlenmiş olan temalarda akademik alanda bilgi sahibi olmaları, alanında başarılı ve uzman isimler ile bir araya gelmeleri ve ufuklarını genişletmeleri hedefleniyor.


Kış kamplarının ikincisi Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından başlatılıyor. Yarı yıl tatilinde 10 ilde  düzenlenecek. Tematik Kış Kamplarına 50 ilde KYK yurtlarında barınan yüzlerce öğrenci katılacak.

Her ilde ayrı bir temanın işleneceği kamplar 25-29 Ocak tarihlerinde Aydın-Kuşadası, Rize, İzmir, Muğla, Adana, Konya, Bursa, Antalya, İstanbul ve Erzurum olmak üzere 10 ilde gerçekleşecek. Kamplarda belirlenen temalarda üniversiteli gençlere yönelik akademik seminerler ile ilin tarihi ve kültürel mekânlarının keşfedileceği şehir gezileri düzenlenecek. Vizyondaki sinema filmlerinin gösterimlerinin de yapılacağı kamplarda birbirinden farklı sportif etkinlikler de gerçekleştirilecek.

KYK Tematik Kış Kampları kapsamında; AR-GE İnovasyon Kampı Aydın’da, İletişim Kampı Antalya’da, Hukuk Kampı Bursa’da, Uluslararası İlişkiler Kampı Erzurum’da, İlahiyat Kampı Muğla’da, Psikoloji Kampı Adana’da, Edebiyat Kampı Konya’da, Sosyoloji Kampı İzmir’de, Yakın Tarih Kampı Rize’de, Türk-İslam Sanatları Kampı ise İstanbul’da düzenlenecek. Her temaya alanında söz sahibi olmuş, yazdıkları ve ürettikleriyle tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı isimler katılacak. 5 gün sürecek kamplarda KYK’lı gençlerin belirlenmiş olan temalarda akademik alanda bilgi sahibi olmaları, alanında başarılı ve uzman isimler ile bir araya gelmeleri ve ufuklarını genişletmeleri hedefleniyor.

Başvurular henüz başlamadı.

Kamp Afişleri

Yakın Tarih Kampı

Uluslararası İlişkiler Kampı

Türk-İslam Sanatları Kampı

Sosyoloji Kampı

Psikoloji Kampı

İletişim Kampı


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -