Posted by : Adsız 29 Ekim 2014 Çarşamba

kupon biriktirmek
Listeye devam, soğuyan havalarda biraz daha pasif maddeler baş gösterecektir. Tabi ki kışında kendine göre aksiyonlu etkinlikleri olacak. Neyse, biz şuan ki maddemize dönelim; kupon biriktirmek.




Özellikle 90'lı yıllarda büyük bir ilgi gösterilen bir hobiydi kupon toplamak. Neler verilmedi ki; teypler, yemek takımları, bisikletler ve hatta iş iyice abartıldı, 80 yıl kupon biriktirerek araba dahi verileceği ortaya atıldı.(bkz: Onedio - 20 adımda kupon biriktirme çılgınlığı) Kısacası kupon toplamak yakın olduğumuz bir olay diyelim. 90'lı yıllardaki kadar olmasa da gazeteler, kupon vermeye devam ediyor. Büyük ürünler beklemeseniz de film severler/arşivciler için güzel CD/DVD'ler veriliyor okuyuculara.

Listeye bu maddeyi eklemek, Hürriyet Gazetesi'nin verdiği; Robin Williams ve Nat. Geo. DVD setleri için biriktirdiğim kuponları toplarken aklıma gelmişti. Ben o kuponları topladım ve setleri aldım. Kupon toplamak için gazete alıp, okumak başka bir duygu. Evet, artık dijital ortam varken kimse gazete alıp okumuyor biliyorum fakat kupon toplamayı ve o gazeteyi okumanın, tüm kuponları topladıktan sonra bayiiden promosyon ürünleri almanın keyfini bir yaşayın derim.


Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -