Posted by : Adsız 29 Mart 2014 Cumartesi

Resim müzayedesi
İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, ziyaretçilerini hem sanatla buluşturacak, hem de müzayede deneyimi yaşatacak.

TEPE NAUTILUS MÜZAYEDE HEYECANI YAŞATACAK

Küratör Rahmi Çöğendez’in hazırladığı ve Türkiye’nin gelecek vaat eden resim sanatçılarının eserlerinden oluşan sergi 7 - 13 Nisan tarihlerinde Tepe Nautilus ziyaretçileri ve sanatseverler tarafından gezilebilecek. Sergide yer alan tüm eserler 13 Nisan’da Tepe Nautilus ziyaretçileri ve koleksiyonerlerin katılımıyla Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede satışa sunulacak.

Tepe Nautilus’un RC Müzayede işbirliğiyle gerçekleştireceği sergi ve müzayedede aralarında Orhan Gürel, Haluk Evitan, Hikmet Çetinkaya, Yusuf Bilge, Hüseyin Sartaş, Fikret Öztürk’ün bulunduğu birçok sanatçının eseri sergilenecek ve satışa sunulacak. Sergide yer alan eserler 7 Nisan’dan itibaren www.rcmuzayede.com, www.tepenautilus.com  adreslerinden de incelenebilecek.

Tepe Nautilus’ta 13 Nisan’da gerçekleşecek müzayede, RC Müzayede’nin İstanbul’daki ilk müzayedesi olma özelliğini de taşıyor. Rahmi Çöğendez yönetimindeki müzayedede yer alacak tüm eserler, 100 TL’den satışa sunulacak. Önemli sanatçıların eserlerinin yer alacağı müzayede, sanatseverlere müzayede kültürünü tanıtmak ve sanatseverleri ulaşılabilir bütçelerle orijinal eser sahibi yapmak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Tepe Nautilus etkinlikleriyle ilgili detaylı bilgiye www.tepenautilus.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tepe Nautilus’u ayrıca facebook.com/TepeNautilus ve instagram.com/tepenautilus linklerinden takip edebilirsiniz.

Bilgi için: Taktik İletişim Danışmanlık / Aygül Alemdar
aygul@taktikiletisim.com.tr  

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -