Menu

29 Ekim 2014 Çarşamba

Ölmeden Yap: Kupon Biriktirin

kupon biriktirmek
Listeye devam, soğuyan havalarda biraz daha pasif maddeler baş gösterecektir. Tabi ki kışında kendine göre aksiyonlu etkinlikleri olacak. Neyse, biz şuan ki maddemize dönelim; kupon biriktirmek.




Özellikle 90'lı yıllarda büyük bir ilgi gösterilen bir hobiydi kupon toplamak. Neler verilmedi ki; teypler, yemek takımları, bisikletler ve hatta iş iyice abartıldı, 80 yıl kupon biriktirerek araba dahi verileceği ortaya atıldı.(bkz: Onedio - 20 adımda kupon biriktirme çılgınlığı) Kısacası kupon toplamak yakın olduğumuz bir olay diyelim. 90'lı yıllardaki kadar olmasa da gazeteler, kupon vermeye devam ediyor. Büyük ürünler beklemeseniz de film severler/arşivciler için güzel CD/DVD'ler veriliyor okuyuculara.

Listeye bu maddeyi eklemek, Hürriyet Gazetesi'nin verdiği; Robin Williams ve Nat. Geo. DVD setleri için biriktirdiğim kuponları toplarken aklıma gelmişti. Ben o kuponları topladım ve setleri aldım. Kupon toplamak için gazete alıp, okumak başka bir duygu. Evet, artık dijital ortam varken kimse gazete alıp okumuyor biliyorum fakat kupon toplamayı ve o gazeteyi okumanın, tüm kuponları topladıktan sonra bayiiden promosyon ürünleri almanın keyfini bir yaşayın derim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder