Archive for Ocak 2013

Öğrencinin Burs Muhasebesi

Öğrenci Bursu
Üniversite öğrencisi olmak iyi, hoşta bir de ekonomik boyutu var bu işin. İşte size öğrencinin aldığı burs&kredi'nin aylık dağılımı ve geçinme derdi.

İzmir - Menemen Hatundere, Dumanlıdağ Doğa Yürüyüşü

Doğa yürüyüşü
Doğa sporları olmazsa olmazlardandır. Bir doğa sever olarak yürüyüş, off-road, tırmanış, dalış gibi aktivitelerden haberdar etmeye çalışacağım. İlk etkinlik İzmir ilinden.

Bu Ay Oku ; Ocak Kitap

Bu Ay Oku
Ocak ayında okunması gereken kitaplar ve kısa tanıtımları.

Kendi Alanında Uzman Ol

uzman olun
Kendini istediğin bir alanda uzmanlaştırmak kendi elinizdedir. Biz ise sadece nasıl yapacağınızı söylüyoruz, kendi alanınızda uzman olmak için çeşitli tüyolar paylaştık.

Bilginize #1 Ocak

Bunları biliyor musunuz ?
Klasik bunları biliyor musunuz bölümü oluşturmak istedim. Senenin ilk ayında ilginç bilgilere hayvanlar aleminden başlayacağım. 20 tane ilginç bilgi sizlerle.

Seyyah - Bizim İller Projesi 2013

Seyyah Bizim İller
2013'te Gençlik Projeleri hızla devam ediyor. Onlardan bir tanesi de Seyyah - Bizim İller Projesi katılımlarınızı bekliyor.

Sağını Kullan, Akıllı Ol !

Mozart
Fotoğraf çektirirken nasıl poz veriyorsunuz ? İşte çok ilginç bir durum var burada, sağınızı kullanın akıllı olun.

Sexmograf'la Gecenin Ritmi, Gecenin Titreşimi


Dikkat: Alina çıkabilir! Gece, yatak, müzik ve seksi bir kadın... Durex kızı Alina, yukarıdaki videoda muhteşem bir şarkı eşliğinde yatakta zıplıyor. Titreşimi ekran karşısından bile hissedebiliyorsunuz. Sexmograf için özel olarak hazırlanan bu şarkıyı dinlemek ve Alina’yı odayı sallarken görmek için mutlaka videoyu izleyin!

Yataktaki performansınızı ölçen Sexmograf sayesinde bu süreci siz deneyimleyebilirsiniz. Denedim, %100 çalışıyor! Tek yapmanız gereken Sexmograf’ı açmak ve telefonu yatağa koymak... Gerisi size kalmış. :) Uygulamanın en iyi özelliklerinden biri de, modunuza göre dilediğiniz kategoriden dilediğiniz şarkıyı seçebilmeniz: Latin Ateşi,  Rock&Sex, Romantic, Tropik, Electroboogie... Gecenin ritmini de titreşimini de partnerinizle birlikte hissetmek için buraya: https://itunes.apple.com/us/app/sexmograf/id507055633?mt=8

Uygulamanın videosunun yanı sıra bir de oyunu var. http://www.durexsexmograf.com/ adresinde oynayabileceğiniz oyunda; parmakları çalıştırarak yatağı, odayı, hatta web sitesini sallıyorsunuz.Ne kadar tık, o kadar yüksek performans... Alina’nın da dediği gibi: ‘Elinizden geliyorsa’ siz de deneyin!
Gecenin ritmini titreşimle birleştiren Durex, bakalım bizlere daha ne sürprizler yapacak... Biz en iyisi Facebook’tan takipte olalım: https://www.facebook.com/Durex.Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Ülkemizde ki Arama-Kurtarma Ekipleri

Sivil Savunma
Bir çok doğal afet olan ülkemizde bir çok hizmet veren arama-kurtarma ekiplerini tanıtacağım. Bakalım ülkemizde ki ekipler hangileridir ?

Liderlik Kampı Eğitimi

Kamp Lider Eğitimi
2013 yılının ilk lider eğitimi Mersin'de başlıyor. Eğitim için kaydınızı yapın işte detaylı bilgiler.

2012'nin Teknoloji Trendleri

2012 Teknoloji Trendleri
Geride bıraktığımız yılda, hızından ödün vermeyen teknoloji ürünleri bizleri kendilerine hayran bıraktı. En trend olanlarını sizler için paylaşmak istedim.

Dilinizin Ucunda

Aslında söyleyeceksiniz fakat aklınıza gelmiyor, tam dilinizin ucunda. Bu nasıl oluyor ? İşte bunun sebebi sizsiniz. Bunu nasıl düzelteceğiniz hakkında ip ucu verdik.

3 Büyük Sır

3 büyük sır
Toplum içinde davranışlarımızın kontrollü ve ilgi çekici olması için 3 altın kural vardır. İşte o 3 altın kural.

Atletler Neden Saat Yönünün Tersine Koşar ?

atletizm yarışları
Farkında mısınız, bilmiyoruz ama atletler koşuyu saat yönünün tersinde gerçekleştirirler. Bunun sebebi ne olabilir ? Aslında çok basit, işte yanıtı.

Bir Öneri ; A Young Doctor's Notebook

A Young Doctor's Notebook
Yeni yılda yeni bir dizi ;  A Young Doctor's Notebook. İki ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduruyor. Birisi Mad Men dizisinde tanıdığımız Jon Hamm diğeri ise Harry Potter serisinin önemli ismi Daniel Radcliffe. İşte Detaylar.

En Kültürlüler

İzleyiciler

Alt Kategoriler

Asla Vazgeçmeyenler

- Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar, insanın içinden gelir ve hep oradadır.
(Sigmund Freud)

- Dünya üzerinde en güçlü silah, ateşlenmiş insan ruhudur.
(Marshall Foch)

- Onların peşinden gidebilecek cesaretiniz ve yeterli özgüveniniz varsa, bütün rüyalar gerçek olabilir.
(Walt Disney)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © Kültür Yaşa -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -